Vysoko rešpektovaná spoločnosť Wireworld Cable si získala svoju povesť ako výrobca širokej palety špičkových káblov od HDMI a USB až po najmodernejšie prepojovacie a reproduktorové káble triedy High-End.

Ako jeden z mála výrobcov si pri návrhu a výrobe svojich produktov zakladá na objektívnom testovaní vnímania obrazu a zvuku, svojich vlastných inovatívnych patentovaných dizajnoch, prémiových materiáloch a dôslednej kvalite výroby.

Pred časom bola na trh uvedený nový rad HDMI káblov, ktoré spĺňajú na 100% priemyselné štandardy pre prenos 48 Gbps a zabezpečujú podporu všetkých funkcií HDMI 2.1 vrátane rozlíšenia 8K, Dynamic HDR, VRR, HDCP 2.3 a Enhanced Audio Return Chanel.

Wireworld Kábel HDMI Platinum Starlight 48Gbps (PSH-48)

od 799€ s DPH
dostupné rôzne dĺžky

Ak hľadáte vysokorýchlostný HDMI kábel, ktorý ponúka najvyššiu úroveň kvality zvuku a obrazu na súčasnom trhu, potom určite treba zamerať pozornosť na Wireworld Platinum Starlight 48. Tento model je jediným HDMI káblom s konektormi z uhlíkových vlákien, ktoré sú vybavené kontaktami z čistého striebra, pre čo dokonalý prenos signálu. Samotný kábel má elegantný plochý dizajn, typický pre značku Wireworld, ktorý bol predstavený v roku 2006. Štruktúra plochej geometrie vodiča má tri vrstvy tienenia s plne izolovanými vodičmi. Platinum Starlight 48 má vodiče z „plného“ ťahaného strieborného drôtu s čistotou striebra 99,99 %, čo maximalizuje výhody exkluzívneho vnútorného dizajnu Uni-Path Wireworld a ultra tichej izolácie COMPOSILEX 3. Kombinácia špičkových materiálov a jedinečných patentovaných technológii stavia tento model kábla medzi absolútnu svetovú referenciu.

Wireworld má v ponuke samozrejme aj dva lacnejšie HDMI káble využívajúce špičkový dizajn Uni-Path. Model Sphere 48 poskytuje mnohé z výhod modelu Platinum Starlight 48. Patentovaný dizajn Uni-Path spolu s izoláciou COMPOSILEX 3 umožnuje Sphere 48 produkovať kvalitu zvuku a obrazu v oveľa väčšou čistotou, hladkosťou a dynamickými kontrastmi ako väčšina káblov, ktoré sú v súčasnosti dostupné na trhu. Pokiaľ sa chcete presvedčiť o výhodách modelu Sphere 48, riešenie je úplne jednoduché: vymeňte jeden z káblov HDMI zo zdroja vo vašej zostave za Sphere 48. Vo väčšine systémoch  sa zvuková a obrazová zložka sa stane zreteľne čistejšia a realistickejšia.

Wireworld Kábel HDMI Silver Sphere 48Gbps (SSP-48)

od 275€ s DPH
dostupné rôzne

Wireworld Kábel HDMI Sphere 48Gbps (SPH-48)

od 59€ s DPH
dostupné rôzne dĺžky

Ďalší model Silver Sphere 48 predstavuje vylepšený Sphere 48, pridaním čistého striebra k medeným vodičom. Je dôležité poznamenať že pridanie striebra iba zvyšuje účinnosť, ale nerieši základné problémy klasickej konštrukcie HDMI káblov. Ďalším dôležitým aspektom pri vodičoch je aj ich smerovosť. Káble Wireworld obsahujú vodiče, kroré sú zušlachtené ďalším patentovaným firemným procesom Grain Optimization, ktorý maximalizuje ich výkon. Skutočným riešením samozrejme mimo použitia najkvalitnejších materiálov predstavujú jedinečné technológie ako topológia Uni-path a izolácia COMPOSILEX 3, ktoré sú spolu také účinné pri znižovaní skutočných príčin rušenia v kábloch, že všetky tri modely kde sú tieto technológie použité jednoznačne prekonávajú aj drahších konkurentov, o čom svedčia aj mnohé rezenzie v odborných periodikách a hlavne aj nadšenné ohlasy od užívatelov.

Samozrejme, mnohí skeptici pochybujú, že prípadný upgrade na najkvalitnejšie HDMI káble môže priniesť skutočne výrazné zlepšenie kvality obrazu a zvuku. V skutočnosti, do určitej miery môžeme s tymito tvrdeniami súhlasiť, keďže značná časť káblov, ktoré sa predávajú majú malý a častokrát žiadny skutočný prínos, keďže aj jednoduchá zmena zo štandardnej medi na meď bez obsahu kyslíka alebo pridanie ľúbivého opletu nemusí a mnohokrát ani nemôže naozaj spôsobiť podstatné zlepšenie. Jediným spôsobom ako dosiahnuť podstatné zlepšenia je v prvom rade opraviť všetky problémy, ktoré zhoršujú podanie zvuku a obrazu ako napríklad problémy spôsobené triboelektrickým šumom.

Bolo by skvelé, keby sme všetci vždy dostali to, za čo platíme aj pri kúpe audio a video káblov, ale často to tak nie je. Pooužitie lepších materiálov určite stojí viac, ale získať z týchto materiálov maximum si vyžaduje ešte viac a to vlastný vývoj a výskum, čo je v tomto svete napodobňovaných produktov veľmi zriedkavé.

S hrdosťou môžeme vyhlásiť že odborné znalosti, množstvo inovatívnych patentov a technológií, používanie špičkových materiálov ako aj jedinečné Double Blind posluchové testy pri vývoji / pozri patent USA 5 740 255 / spoločnosti Wireworld, umožnili vytvoriť HDMI káble najvyššej kvality na svete.

ZANECHAŤ ODPOVEĎ

Zadajte svoj komentár!
Zadajte svoje meno tu