Wireworld Cable Technology ako jedna z najrešpektovanejších značiek v oblasti high-end audio a video káblov vo svete predstavuje úplne nový model optického HDMI 2.1 kábla Stellar™. Tento kábel určený pre prenos signálu na dlhé vzdialenosti využíva najkvalitnejšie laserové moduly a riadiace čipy aké sú aktuálne na trhu dostupné pre čo najlepšiu kvalitu obrazu a dlhodobú spoľahlivosť. Samozrejmosťou je podpora dátového prenosu 48Gbps, ktorý je dôležitý pre formáty videa novej generácie.

Nový model optického HDMI kábla pre 8K video – Stellar (STH)

Nová generácia video štandardu 8K/120Hz HDMI 2.1 vyústila v potrebu nových káblov, ktoré sú schopné prenášať signál rýchlosťou až 48Gbps. Bežné medené HDMI káble sú schopné prenášať signál rýchlosťou 48Gbps len na pár metrov. Práve optické káble sú viac než vhodným adeptom na prenos dátového toku o rýchlosti 48Gbps na dlhé vzdialenosti. Aj keď optické HDMI nie sú úplnou novinkou a boli dostupné už aj pre nižšie štandardy HDMI, sú považované za menej kvalitné ako bežné medené káble. Samozrejme, do určitej miery je to pochopiteľné, keďže optické káble obsahujú komplexnú elektroniku a laserové moduly naviac. To je presne dôvod prečo je dobré si vybrať kábel, ktorý je vybavený špičkovou elektronikou a laserovými modulmi.

Prierez optického HDMI kábla Wireworld Stellar (STH)

Cieľ spoločnosti Wireworld pre nový model kábla Stellar™ bol vytvoriť optický HDMI kábel, ktorý ponúka zároveň vysoký výkon a extrémnu spoľahlivosť. Aby bolo možné tento cieľ dosiahnuť, kábel Stellar™ využíva najlepšie súčiastky, ktoré sú aktuálne na trhu dostupné. Laserové moduly použité v kábli Wireworld Stellar™ sú vyrábané americkou spoločnosťou II-VI, ktorá konštruuje a dodáva laserové technológie napríklad aj pre americkú armádu do diaľkových navádzacích systémov. Taktiež, riadiace moduly kábla sú vyrábané nemeckou spoločnosťou Silicon-Line, ktorá je svetovým lídrom v oblasti výroby rôznych čipov a riadiacich jednotiek. Optické vlákna kábla Stellar™ sú kategórie OM3, ktorá je určená špeciálne pre použitie s laserovým svetelným zdrojom. Samozrejmosťou je dvojité tienenie kábla a doplnenie o vysokopevné kevlarové vlákna, ktoré ho robia odolným voči poškodeniu a bránia prenikaniu akýchkoľvek rušení.

Geometria nového optického HDMI kábla pre 8K video – Wireworld Stellar (STH)

Optický HDMI kábel Stellar™ podporuje všetky vlastnosti štandardu HDMI 2.1, vrátane HDR10+, HDCP 2.3, Ethernet, Enhanced ARC, Deep Color a pod. Pre čo jednoduchú inštaláciu sú krytky konektorov kábla veľmi úzke, so šírkou len 18mm, aby ich bolo jednoducho možné ťahať cez chráničky v stenách.

Varianty a ceny HDMI kábla Wireworld Stellar (STH)

5.0M10.0M15.0M20.0M30.0M
469,00€529,00€579,00€599,00€699,00€

Všetky uvedené ceny sú vrátane DPH za 1ks.

ZANECHAŤ ODPOVEĎ

Zadajte svoj komentár!
Zadajte svoje meno tu