Svet audio a video konektivity v dnešnej dobe prináša neprebernú ponuku možností zapojenia, prepojenia audiovizuálnych zariadení, pričom každá značka ponúka nejakú tú svoju vlastnú filozofiu a je takmer nemožné sledovať kto čo robí a prečo.

Spoločnosť Wireworld so sídlom v USA patrí k dlhodobo etablovaným a uznávaným vo svete káblov aj vďaka tomu že sa neuspokojili len s prebaľovaním generických OEM káblov ako mnohí konkurenti, ale išli vlastnou cestou, ktorá vytvorila množstvo patentov a inovácií a zároveň sa stali priekopníkmi v používaní paralelných káblov.

Wireworld určite nezastáva filozofiu že sa káble musia „kúpať vo svetle kryštálu kryptonitu“, alebo v podobných iných nezmysloch. Namiesto toho na základe vedecky podložených vlastných štúdií navrhli geometriu a konštrukciu svojich zdrojových káblov aby ideálny napájací kábel prepúšťal iba 50 Hz alebo 60Hz pričom by blokoval všetky ostatné frekvencie a v konečnom dôsledku by sa kábel správal ako pasívny filter. Základnou myšlienkou je to aby kábel prirodzene a efektívne  potláčal frekvenciu nad 60 Hz, čo by s neho robilo ekvivalent výkonového kondicionéra. Môže to znieť zvláštne, ale dáva to zmysel. Všetky káble majú vlastnosti ako indukčnosť, kapacita a odpor, čo je všetko potrebné na vytvorenie filtra. Takže myšlienka vylepšenia geometrie a materiálov kábla na vytvorenie efektu filtra nie je zďaleka šialená, ale hraničí s genialitou a to hlavne v tom, že sa tieto inovatívne riešenia podarilo úspešne aplikovať v praxi.

Patentovaná technológia Fluxfield Technology™, predstavuje jedinečnú vnútornú štruktúru obsahujúcu izolačné materiály  Composilex® 2, ktoré minimalizujú triboelektrický šum produkovaný konvenčnými izolačnými materiálmi a zároveň maximalizujú indukčné a kapacitné filtrovanie na absorbovanie hluku elektrického vedenia  a tlmenie elektrických rezonancií, ktoré iné káble a napájacie kondicionéry nedokážu eliminovať.

Na rozdiel od všetkých ostatných zdrojových káblov boli káble Wireworld vyvinuté priamym porovnávaním s napájaním z batérie, čo predstavuje ideálnu a dokonalú čistotu. Sieťové káble Wireworld sú tiež jediným dizajnom tieneného špičkového zdrojového kábla, ktorý prešiel prísnou nemeckou bezpečnostnou certifikáciou VDE.

Jednotlivé modely zdrojových káblov Wireworld sa medzi sebou líšia predovšetkým materiálom vodičov, pretože plynulejší tok prúdu špičkovými vodičmi poskytuje ďalšie výrazné vylepšenia kvality obrazu a zvuku, keďže tieto zdrojové káble fungujú ako filtre.

Zdrojové káble značky Wireworld

Wireworld Kábel Zdrojový Stratus 7 (STP)

od 119,00 €
dostupné rôzne dĺžky

Wireworld Kábel Zdrojový Aurora 7 (AUP)

od 179,00 €
dostupné rôzne dĺžky

Wireworld Kábel Zdrojový Electra 7 (ELP)

od 289,00 €
dostupné rôzne dĺžky

Wireworld Kábel Zdrojový Silver Electra 7 (SEP)

od 499,00 €
dostupné rôzne dĺžky

Wireworld Kábel Zdrojový Platinum Electra 7 (PEP)

od 2 199,00 €
dostupné rôzne dĺžky

Kábel Zdrojový Wireworld Mini Stratus (MSP)

od 79,00 €
dostupné rôzne dĺžky

Kábel Zdrojový Wireworld Mini Aurora (MAP)

od 109,00 €
dostupné rôzne dĺžky

Wireworld Kábel Zdrojový Mini Electra (MEP)

od 179,00 €
dostupné rôzne dĺžky

ZANECHAŤ ODPOVEĎ

Zadajte svoj komentár!
Zadajte svoje meno tu