Modelový rad reproduktorov Focal Chora – veľa muziky za rozumný peniaz

Séria reproduktorov Chora od prestížneho francúzskeho výrobcu reprosústav Focal, prináša vo svojej cenovej kategórii excelentnú zvukovú kvalitu vrátane vynikajúceho spracovania. Naviac, nechýbajú ani nové technológie, inovácie a materiály.

Séria reproduktorov Chora od prestížneho francúzskeho výrobcu reprosústav Focal, prináša vo svojej cenovej kategórii excelentnú zvukovú kvalitu vrátane vynikajúceho spracovania. Naviac, nechýbajú ani nové technológie, inovácie a materiály.

Táto ucelená rada reprosústav predstavuje dokonalé riešenie pre všetkých priaznivcov domáceho kina a je skvelou možnosťou ako si užiť aj pohltivý priestorový zvuk Dolby Atmos v akejkoľvek modernej obývacej miestnosti. Samozrejmosťou je aj vynikajúci zvuk. Presne ten, ktorým je značka Focal tak známa a milujeme ho aj pri stereo zostavách.

Okrem veľmi príťažlivého moderného dizajnu, ktorých prichádza hneď v troch farebných prevedeniach je veľmi dôležitou inováciou aj použitie úplne nových stredových a basových meničov. Slatefiber, inžinieri značky Focal nazývajú nové membrány meničov z kompozitného materiálu, ktorý je extrémne ľahký, pevný a s vynikajúcim vnútorným tlmením. O vysoké frekvencie sa stará už osvedčený TNF výškový menič s hliníkovo-horčíkovou membránou, ktorý je známy aj z vyšších modelových radov.

Po uvedení modelového radu Chora na trh na seba úspechy nenechali dlho čakať a model Chora 826 získal v podstate ihneď po svojom uvedení prestížne ocenenie EISA 2020/2021 ako najlepší reproduktor vo svojej kategórií. Nespočetným množstvom ocenení sa môže pochváliť aj najmenší model Chora 806.

Všetky modely radu Focal Chora vo svojej triede stelesňujú technickú dokonalosť spolu s elegantným šarmom a pôsobivým zvukovým prejavom. Vďaka tomu predstavujú pre konkurenciu veľmi tvrdý oriešok.

Kompletný modelový rad reproduktorov Focal Chora pozostáva z nasledovných modelov reproduktorov

Stĺpový 3-pásmový reproduktor s Dolby Atmos Focal Chora 826-D

Cena za pár: 1789€ s DPH


Stĺpový 3-pásmový reproduktor
Focal Chora 826

Cena za pár: 1398€ s DPH


Stĺpový 2,5-pásmový reproduktor
Focal Chora 816

Cena za pár: 1198€ s DPH


STOJANY SA PREDÁVAJÚ OSOBITNE

Regálový 2-pásmový reproduktor
Focal Chora 806

Cena za pár: 658€ s DPH


Stredový 2-pásmový reproduktor
Focal Chora Center

Cena za kus: 499€ s DPH


Subwoofer Focal Sub 600P

Cena za kus: 899€ s DPH


Set stojanov pre Focal Chora 806

Cena za pár: 199€ s DPH


Stojan pre Focal Chora Center

Cena za kus: 99€ s DPH

Galéria k článku