Séria reproduktorov Chora od prestížneho francúzskeho výrobcu reprosústav Focal, prináša vo svojej cenovej kategórii excelentnú zvukovú kvalitu vrátane vynikajúceho spracovania. Naviac, nechýbajú ani nové technológie, inovácie a materiály.

Táto ucelená rada reprosústav predstavuje dokonalé riešenie pre všetkých priaznivcov domáceho kina a je skvelou možnosťou ako si užiť aj pohltivý priestorový zvuk Dolby Atmos v akejkoľvek modernej obývacej miestnosti. Samozrejmosťou je aj vynikajúci zvuk. Presne ten, ktorým je značka Focal tak známa a milujeme ho aj pri stereo zostavách.

Okrem veľmi príťažlivého moderného dizajnu, ktorých prichádza hneď v troch farebných prevedeniach je veľmi dôležitou inováciou aj použitie úplne nových stredových a basových meničov. Slatefiber, inžinieri značky Focal nazývajú nové membrány meničov z kompozitného materiálu, ktorý je extrémne ľahký, pevný a s vynikajúcim vnútorným tlmením. O vysoké frekvencie sa stará už osvedčený TNF výškový menič s hliníkovo-horčíkovou membránou, ktorý je známy aj z vyšších modelových radov.

Po uvedení modelového radu Chora na trh na seba úspechy nenechali dlho čakať a model Chora 826 získal v podstate ihneď po svojom uvedení prestížne ocenenie EISA 2020/2021 ako najlepší reproduktor vo svojej kategórií. Nespočetným množstvom ocenení sa môže pochváliť aj najmenší model Chora 806.

Všetky modely radu Focal Chora vo svojej triede stelesňujú technickú dokonalosť spolu s elegantným šarmom a pôsobivým zvukovým prejavom. Vďaka tomu predstavujú pre konkurenciu veľmi tvrdý oriešok.

Kompletný modelový rad reproduktorov Focal Chora pozostáva z nasledovných modelov reproduktorov

Stĺpový 3-pásmový reproduktor s Dolby Atmos Focal Chora 826-D

Cena za pár: 1789€ s DPH


Stĺpový 3-pásmový reproduktor
Focal Chora 826

Cena za pár: 1398€ s DPH


Stĺpový 2,5-pásmový reproduktor
Focal Chora 816

Cena za pár: 1198€ s DPH


STOJANY SA PREDÁVAJÚ OSOBITNE

Regálový 2-pásmový reproduktor
Focal Chora 806

Cena za pár: 658€ s DPH


Stredový 2-pásmový reproduktor
Focal Chora Center

Cena za kus: 499€ s DPH


Subwoofer Focal Sub 600P

Cena za kus: 899€ s DPH


Set stojanov pre Focal Chora 806

Cena za pár: 199€ s DPH


Stojan pre Focal Chora Center

Cena za kus: 99€ s DPH

Galéria k článku

ZANECHAŤ ODPOVEĎ

Zadajte svoj komentár!
Zadajte svoje meno tu