Po úspešnom minuloročnom uvedení hi-fi reproduktorov z nového radu Focal Chora, prichádzajú na trh úplne nové reproduktory pre domáce kino: Chora 826-D, Chora Center, Chora Surround a Subwoofer Sub 600P, ktoré ponúkajú výnimočný zážitok z domáceho kina priamo vo vašej obývačke.

Zostava domáceho kina Chora 826-D, Chora Center a Sub 600P

Nechajte sa svojím kinom rozmaznávať

Príďte sa do nášho štúdia presvedčiť o neuveriteľne realistickom zvukovom prednese týchto nových reproduktorov, ktoré spoločnosť Focal vyvinula aj vyrába priamo vo svojej centrále vo Francúzsku.

Vďaka exkluzívnym technológiám spoločnosti Focal a systému Dolby Atmos, ktorý ponúkajú stĺpové reproduktory Chora 826-D vás reprodukovaný zvuk vtiahne priamo do akcie v každom filme, ktorý si zapnete.

Pre dosiahnutie ultimatívneho zážitku a hĺbky zvuku bol predstavený aj úplne nový model subwoofra, ktorý skvelo ladí s reproduktormi tohto radu – Sub 600P.

Konfigurácie domáceho kina

Domáce kino je možné poskladať rôznymi spôsobmi v závislosti od individuálnych požiadaviek. Preto rad Chora ponúka rôzne druhy reproduktorov: Dolby Atmos stĺpové reproduktory Chora 826-D pre predný ľavý, pravý kanál a stropné efekty. Stredový reproduktor Chora Center pre jasnú reprodukciu dialógov a efektové reproduktory Chora Surround, ktoré sa skvele hodia pre bočné a zadné efektové kanály, aby ste u seba doma mali ozajstný 360° zvuk a aby ste boli stále v centre diania.

Zostava domáceho kina Chora 826-D, Chora Center v prevedení Tmavé drevo

Konfiguráciu domáceho kina je možné zvoliť rôznymi spôsobmi. Základnú 5.1 konfiguráciu je možné vytvoriť z reproduktorov: 2 x Chora 826-D, 1 x Chora Center, 2 x Chora Surround a 1 x Sub 600P. Pre náročnejších poslucháčov je tu možnosť nahradiť efektové reproduktory Chora Surround regálovými reproduktormi Chora 806. Z dostupných subwoofrov sa k tejto rade reproduktorov samozrejme najlepšie hodí model Sub 600P; avšak, skvelo vám k nim bude pasovať napr. aj bezdrôtový subwoofer Sub Air alebo Sub 1000F.

Rôzne konfigurácie domáceho kina 5.1 z reproduktorov radu Focal Chora

ZANECHAŤ ODPOVEĎ

Zadajte svoj komentár!
Zadajte svoje meno tu