Hodnotenie, ktoré získal v recenzii reproduktor Focal Chora 826

V aktuálnom vydaní britského magazínu Hi-Fi Choice bola publikovaná recenzia na stĺpový reproduktor Focal Chora 826, novinku, ktorú na trh uviedla túto jeseň (2019) francúzska značka Focal.

V recenzii si redaktor David Vivian pochvaľoval akustické vlastnosti a dizajn, ktorými sa pýši tento modelový rad. Z jeho recenzie citujeme:

Neuveriteľná projekcia zvukového priestoru s úžasnou hĺbkou.

Nepovšimnutý nezostal ani fakt, že rad reproduktorov Focal Chora prináša zvuk, ktorý ste doteraz mohli hľadať u omnoho drahších modelov aj do absolútne prijateľnej cenovej kategórie:

Spoločnosť Focal priniesla na trh absolútne nový štandard pre reproduktory v nižšej cenovej triede.

Francúzsky výrobca Focal ešte vo svojich počiatkoch začínal práve s výrobou meničov pre reproduktory špičkovej kvality a preto niet divu, že stále venuje nemalé prostriedky do výskumu nových technológií a materiálov, ktoré pomáhajú posúvať výsledný zvukový zážitok do úplne nových úrovní:

Spoločnosť Focal sa odjakživa snažila priniesť kvalitu vo všetkých cenových kategóriách. Stelesnením tejto snahy je aj najnovší rad reproduktorov Chora, ktorý za skvelú cenu prináša absolútne špičkovú kvalitu.

Celú recenziu publikovanú v magazíne Hi-Fi Choice si môžete prečítať nižšie na priloženom odkaze. Recenzia je písaná v anglickom jazyku.

Kliknite na obrázok pre prečítanie celej recenzie v anglickom jazyku.

ZANECHAŤ ODPOVEĎ

Zadajte svoj komentár!
Zadajte svoje meno tu