Focal 100 Series

Rad zabudovateľných reproduktorov Focal 100 Series je určený pre použitie v domácich kinách alebo na ozvučenie priestorov ako sú reštaurácie, kongresové sály a obchodné priestory.

Tento rad zabudovateľných reproduktorov prichádza s kompaktným hliníkovým invertným meničom a novou membránou Polyglass. Reproduktory určené pre montáž do stropu disponujú aj novým inovatívnym návrhom výhybky, vďaka čomu sa výrazne zlepšil zvukový prejav týchto reproduktorov aj pri počúvaní v nie veľmi vhodných uhloch a podarilo sa tak znížiť tzv. „efekt sprchy“.

Vďaka malým rozmerom týchto reproduktorov je ich naozaj možné inštalovať kdekoľvek, dokonca aj do vlhkých priestorov ako je napríklad kúpeľňa. Prichádzajú s mnohými vylepšeniami, medzi ktoré patria: kompaktné rozmery – menič a šasi sú vyrobené ako jeden kus, dodávajú sa z kruhovou alebo štvorcovou mriežkou, vďaka ktorej je ich možné jednoducho ukryť v stene.

Focal 300 Series

Zabudovateľné reproduktory Focal z radu 300 boli navrhnuté a sú vyrábané vo Francúzsku. Sú v nich použité technológie, ktoré nájdete exkluzívne len pri reproduktoroch spoločnosti Focal, ako je napríklad ľanová membrána a hliníkovo-horčíkový invertný výškový menič. Vďaka použitiu týchto pokročilých technológií spĺňajú tieto reproduktory aj tie najvyššie štandardy.

Vďaka tomuto radu reproduktorov si už každý domáci užívateľ nájde vhodný typ reproduktora pre akýkoľvek typ miestnosti do výmery až 100m2. Reproduktory z radu 300 zabudovateľných reproduktorov sú skvelou voľbou ak nechcete, aby bolo vaše domáce kino vidieť, prípadne ich je možné použiť aj ako doplnok klasickej zostavy.

Vďaka patentovanému systému Easy Quick Install (EQI) nie je pri inštalácií potrebné používať žiadne nástroje. Reproduktory sú vyrábané s upevňovacím rámom, ktorý reproduktor pevne a spoľahlivo zafixuje v stene alebo strope.

Predstavenie Focal 100 Series a Focal 300 Series

ZANECHAŤ ODPOVEĎ

Zadajte svoj komentár!
Zadajte svoje meno tu