T+A Caruso sa od svojho prvého uvedenie na trh stalo synonymom pre kompaktné hifi mikrosystémy, keďže ponúka mnoho vlastností, ktoré u iných výbcov nájdete len v prémiových radách a aj napriek svojej menšej veľkosti sa môže popýšiť naozaj prekvapivým zvukom.

Úplne nový operačný systém NavigatorOS bol vyvinutý špeciálne pre HD ovládací panel mikrosystému T+A Caruso

Možnosti pripojenia, ktoré uspokoja aj náročných hifi nadšencov

Od prvej verzie, ktorá bola uvedená na trh už v roku 2008 sedí zariadenie T+A Caruso na špičke moderných hifi mikrosystémov, ktoré svojim poslucháčom v nádhernom dizajne prinášajú pôžitok z posluchu obľubenej hudby.

Starší bratia nového T+A Caruso: Caruso Blu z roku 2013 a prvý model T+A Caruso z roku 2008

Vynovené Caruso sa pýši celohliníkovou konštrukciou. Hliník, ktorý spoločnosť T+A pre výrobu šasi zariadenia použila sa kvalitatívne hodí aj pre nástroje používané pri vesmírnych misiách, keďže je veľmi pevný a trvácny. Vďaka tomu bude Caruso vašim spoločníkom na mnoho rokov. Viac než 40-ročné skúsenosti spoločnosti T+A sa všetky snúbia v tomto kompaktnom zariadení s dychberúcim zvukovým prednesom. Myslíte si, že pravý audiofilský zvuk je možné dosiahnuť len za pomoci drahých zostáv, ktorým dominujú veľké reproduktory a elektronika za tisíce? To už dávno neplatí, mikrosystém T+A Caruso je toho živým dôkazom.

Nadčasový minimalizmus

Všetky zariadenia T+A sú konštruované s filozofiou nadčasového minimalizmu. Táto filozofia poháňa inžinierov spoločnosti T+A už viac než 40 rokov. Zhrnuté v kocke, konštruktéri T+A kombinujú súčasné trendy s modernými materiálmi, vďaka čomu vytvárajú trvalú dokonalosť. Nesnažia sa plávať na vlnách krátkodobých módynch výstrelkov a namiesto toho vytvárajú zariadenia, ktoré si držia svoju eleganciu aj po desaťročia.

Pre nový model mikrosystému Caruso bol upravený aj celkový dizajn zariadenia, ktorý sa však stále drží nadčasových dizajnových prvkov svojich predchodcov. Ručne brúsený vrchný plát zariadenia má nižší profil, jeho zkosené hrany pripomínajú dizajnové prvky používané v najvyššej rade elekroniky T+A: High Voltage (HV). Zaoblené hrany populárne v poslednom desaťročí vytvorili priestor pre celkový vzhľad, ktorý je založený na priamkach; krásny dotykový ovládací panel je ohniskovým bodom celého zariadenia, ktorý však skvele zapadá do celkového dizajnu.

ZANECHAŤ ODPOVEĎ

Zadajte svoj komentár!
Zadajte svoje meno tu