Kvalita zvuku z Hi-Fi systému, nezávisí iba od použitého zariadenia, ale zvuk do veľkej miery ovplyvňuje aj zapojené príslušenstvo v celom jeho reťazci. Na výsledný zvuk reprodukovaný z regálových, alebo stĺpových reproduktorov vo veľmi veľkej miere majú a výrazne menia zvukový charakter aj reproduktorové káble, signálové káble, sieťové káble a predlžovacie „rozdvojky“. Najme súčasné vyrábané kvantá filtračných zdrojových zásuviek sú obrovské, ale aj veľmi často výrobcami podceňované. Spoločnosť T+A už v minulosti vyvinula veľmi kvalitné napájacie káble a taktiež filtračné zdrojové zásuvky, teraz predstavuje najnovšiu generáciu vysoko kvalitných High-Endových filtračných zdrojových zásuviek POWER BAR. K dispozícii sú dve varianty, z ktorých každá jedna obsahuje dve zásuvky pre zosilňovače a tri alebo päť zásuviek pre zdrojové zariadenia.

Zásuvky T+A PowerBar 2+5 a PowerBar 2+3

V sieťových zdrojových zásuvkách väčšinou tečú veľmi veľké prúdy, a to má za následok vytváraniu aj veľkého magnetického pola. T+A POWER BAR sú vyrábané len z čistého, vysoko kvalitného hliníka. Telo POWER BARu je vyrobené pomocou špeciálnych postupov a úprav hliníka pod extrémne veľkým tlakom, čo mu zabezpečuje pevnosť a tuhosť a excelentné odtienenie. Obal z masívneho a pevného hliníka je hrubý až 10 mm a štyri hroty tiež umožňujú dostatočné chladenie Power Baru a zabezpečia aj stabilitu.

Kvalitné Hi-Fi systémy sa skladajú z rôznych komponentov a majú veľmi veľké požiadavky na napájanie. To má za následok vysoké nároky na sieť v každej domácnosti a aj dôrazné požiadavky na dostatočnú distribúcie napätia do zariadení. Taktiež každé jedno Hi-Fi zariadenie ovplyvňujú všetky ostatné spotrebiče, ktoré máte v domácnosti zapojene. Preto je veľmi dôležité ich dôkladné odfiltrovanie od ostatných zariadení, ktoré sa môžu navzájom ovplyvňovať. Veľmi dôležité je aj správne odtienenie, aby nevznikali rušenia navzájom od ostatných komponentov a káblov. POWER BAR je navrhnutý tak, aby účinne chránil komponenty od okolitých nežiadúcich vplyvov a rušení a odstrániť nežiadúce väzby v sieti.

Zásuvky T+A PowerBar 2+5 a PowerBar 2+3

Spoločnosť T+A okrem iných noviniek tento rok predstavila nové High Endové filtračné zdrojové zásuvky, ktoré ešte viac vyšperkujú zvuk a obraz audio a video zariadení. S tradičnou nemeckou precíznosťou a už zaužívaným extrémnym perfekcionizmom spoločnosť T+A predstavuje nový POWER BAR 2+3 a POWER BAR 2+5.

ZANECHAŤ ODPOVEĎ

Zadajte svoj komentár!
Zadajte svoje meno tu